Zázvorové maso

Suroviny

400 g svíčkové
1 vejce
1 lžička máčeného škrobu
sůl
3 lžíce oleje
1 pórek
1 malá cibule
20 g zázvoru
1/2 hrnku hovězího vývaru
1 lžíce červeného dezertního vína
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso opláchneme, osušíme, odblaníme, nakrájíme na tenké plátky a promícháme s máčeným škrobem, nastrouhaným zázvorem, vejcem a solí. Necháme asi 20 minut marinovat. Očistíme si pórek a nakrájíme jej na nudličky, cibuli nakrájíme na kostičky. Na pánvi si rozpálíme olej a připravené maso do něj vložíme. Po chvíli opékání přidáme pórek a cibuli. Zamícháme a necháme ještě chvíli opékat. Ke konci zalijeme vývarem, přisolíme a hotový pokrm zakapeme olejem. Maso upravujeme pouze krátce, celá tepelná úprava by neměla trvat více než 10 minut. Podáváme s rýží a lehkým zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,610x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zázvorové maso


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist