Pomazánka z tresčích jater II
Suroviny
200 g tresčích jater
¼ malé cibule
1 vejce
½ zelené papriky
citrón
petrželka
sůl

Postup
Játra utřeme s trochou oleje z konzervy, jemně nasekanou cibulí a nadrobno nasekanou paprikou. Pomazánku přisolíme a zakapeme citrónem. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, nasekáme najemno a nakonec vmícháme do pomazánky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4,430x
Hodnocení receptu:
4.50 (počet: 2)
4.50
2
10

Komentáře receptu Pomazánka z tresčích jater II
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!