Pomazánka z tresčích jater II

Suroviny

200 g tresčích jater
¼ malé cibule
1 vejce
½ zelené papriky
citrón
petrželka
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Játra utřeme s trochou oleje z konzervy, jemně nasekanou cibulí a nadrobno nasekanou paprikou. Pomazánku přisolíme a zakapeme citrónem. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, nasekáme najemno a nakonec vmícháme do pomazánky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,805x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4.50 (počet: 2) 4.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pomazánka z tresčích jater II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Low Carb

Low Carb stravování je oblíbeným způsobem, jak shodit přebytečné kila

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist