Pomazánka z tresčích jater II
Suroviny
200 g tresčích jater
¼ malé cibule
1 vejce
½ zelené papriky
citrón
petrželka
sůl

Postup
Játra utřeme s trochou oleje z konzervy, jemně nasekanou cibulí a nadrobno nasekanou paprikou. Pomazánku přisolíme a zakapeme citrónem. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, nasekáme najemno a nakonec vmícháme do pomazánky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4,197x
Hodnocení receptu:
4.50 (počet: 2)
4.50
2
10

Komentáře receptu Pomazánka z tresčích jater II
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!