Hermelín v těstíčku

Suroviny

2 Hermelíny
3-4 lžičky pikantnější hořčice
hladká mouka
2 lžičky sladké mleté papriky
1 lžičku tymiánu
1 vejce
mléko
strouhanka
olej na smažení

recept nemá fotografii

Postup

Hermelíny podélně rozkrojíme a plátky zlehka potřeme hořčicí, v níž jsme rozmíchali tymián (Stačí sušený, ale nasekaný čerstvý je lepší.). Z mouky, strouhanky, papriky a vajíčka vymícháme těstíčko. Je-li husté, zředíme mlékem, je-li řídké, přidáme strouhanku. Připravené plátky sýra v těstíčku namočíme a necháme chvíli vychladit v ledničce. Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Výborně samozřejmě chutná s bramborami, kečupem, tatarskou omáčkou a čerstvou syrovou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 900x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hermelín v těstíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist