Hermelín v těstíčku

Suroviny

2 Hermelíny
3-4 lžičky pikantnější hořčice
hladká mouka
2 lžičky sladké mleté papriky
1 lžičku tymiánu
1 vejce
mléko
strouhanka
olej na smažení

recept nemá fotografii

Postup

Hermelíny podélně rozkrojíme a plátky zlehka potřeme hořčicí, v níž jsme rozmíchali tymián (Stačí sušený, ale nasekaný čerstvý je lepší.). Z mouky, strouhanky, papriky a vajíčka vymícháme těstíčko. Je-li husté, zředíme mlékem, je-li řídké, přidáme strouhanku. Připravené plátky sýra v těstíčku namočíme a necháme chvíli vychladit v ledničce. Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Výborně samozřejmě chutná s bramborami, kečupem, tatarskou omáčkou a čerstvou syrovou zeleninou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,725x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hermelín v těstíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist