Humrová pomazánka z filé

Suroviny

200 g filé
2 mrkve
1 větší cibule
100 g majolky
citrónová šťáva
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Filé uvaříme v osolené vodě společně s očištěnými mrkvemi. Po vychladnutí mrkev nastrouháme, filé velmi drobně nakrájíme a také drobně usekáme cibuli. Vše smícháme, osolíme, opepříme a ochutíme citrónovou šťávou. Nakonec lehce vmícháme majolku. Pomazánka je výborná na opečených toustech z veky, které můžeme ozdobit kousky ledového salátu nebo proužky zelené papriky. Dá se samozřejmě jíst i na čerstvém chlebu. Je velmi lehká, chutná, stravitelná.
Upozornění:Máte-li větší mrkve, použijte jí méně. Ovlivňuje to barvu pomazánky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,479x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Humrová pomazánka z filé


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist