Humrová pomazánka z filé
Suroviny
200 g filé
2 mrkve
1 větší cibule
100 g majolky
citrónová šťáva
sůl
pepř

Postup
Filé uvaříme v osolené vodě společně s očištěnými mrkvemi. Po vychladnutí mrkev nastrouháme, filé velmi drobně nakrájíme a také drobně usekáme cibuli. Vše smícháme, osolíme, opepříme a ochutíme citrónovou šťávou. Nakonec lehce vmícháme majolku. Pomazánka je výborná na opečených toustech z veky, které můžeme ozdobit kousky ledového salátu nebo proužky zelené papriky. Dá se samozřejmě jíst i na čerstvém chlebu. Je velmi lehká, chutná, stravitelná.
Upozornění:Máte-li větší mrkve, použijte jí méně. Ovlivňuje to barvu pomazánky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,962x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Humrová pomazánka z filé
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!