Kuřecí plátky v alobalu
Suroviny
Kuřecí plátky (mohou být i vepřové)
anglická slanina
plátky uzeného masa
brambory
sůl, pepř
cibule
plnotučná hořčice
křen
olej
alobal – pro každou porci zvlášť




Postup
Alobal jemně omastíme, pokryjeme plátky anglické slaniny a na kolečka nakrájenými oloupanými syrovými bramborami. Osolíme, opepříme, přidáme naklepaný plátek masa, potřeme ho hořčicí, posypeme strouhaným křenem a cibulkou nakrájenou na kolečka, překryjeme plátkem uzeného (můžeme nahradit opět anglickou slaninou). Alobal dobře uzavřeme, aby nevytékala při pečení šťáva (vytvoříme jakousi kapsu), narovnáme na plech a pečeme v troubě při 180 stupních asi 1-1,5 hodiny.
Podáváme v alobalu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 6,700x

Komentáře receptu Kuřecí plátky v alobalu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!