Vepřové kotlety plněné pivním sýrem
Suroviny
4 větší vepřové kotlety
2 lžíce tuku nebo olej
150 g pivního sýra (nebo Nivy)
1 lžíce másla
1 lžička hladké mouky
sůl
200 ml vývaru
sklenička červeného zelí

Postup
Omyté a osušené kotlety naplocho z jedné strany prořízneme a vzniklé kapsy naplníme pivním sýrem nebo Nivou a malým kouskem másla. Na okraji spojíme párátkem nebo grilovací jehlou, po povrchu osolíme a poprášíme moukou. Rychle opečeme po obou stranách v oleji a vyjmeme. Výpek zalijeme připraveným vývarem (stačí z bujonové kostky), krátce povaříme a přeléváme jím porce masa na talíři. Podáváme s bramboráčky a červeným sterilovaným zelím.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,224x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Vepřové kotlety plněné pivním sýrem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!