Vepřové kotlety plněné pivním sýrem

Suroviny

4 větší vepřové kotlety
2 lžíce tuku nebo olej
150 g pivního sýra (nebo Nivy)
1 lžíce másla
1 lžička hladké mouky
sůl
200 ml vývaru
sklenička červeného zelí

recept nemá fotografii

Postup

Omyté a osušené kotlety naplocho z jedné strany prořízneme a vzniklé kapsy naplníme pivním sýrem nebo Nivou a malým kouskem másla. Na okraji spojíme párátkem nebo grilovací jehlou, po povrchu osolíme a poprášíme moukou. Rychle opečeme po obou stranách v oleji a vyjmeme. Výpek zalijeme připraveným vývarem (stačí z bujonové kostky), krátce povaříme a přeléváme jím porce masa na talíři. Podáváme s bramboráčky a červeným sterilovaným zelím.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,019x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové kotlety plněné pivním sýrem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist