Vepřové kotlety plněné pivním sýrem

Suroviny

4 větší vepřové kotlety
2 lžíce tuku nebo olej
150 g pivního sýra (nebo Nivy)
1 lžíce másla
1 lžička hladké mouky
sůl
200 ml vývaru
sklenička červeného zelí

recept nemá fotografii

Postup

Omyté a osušené kotlety naplocho z jedné strany prořízneme a vzniklé kapsy naplníme pivním sýrem nebo Nivou a malým kouskem másla. Na okraji spojíme párátkem nebo grilovací jehlou, po povrchu osolíme a poprášíme moukou. Rychle opečeme po obou stranách v oleji a vyjmeme. Výpek zalijeme připraveným vývarem (stačí z bujonové kostky), krátce povaříme a přeléváme jím porce masa na talíři. Podáváme s bramboráčky a červeným sterilovaným zelím.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 880x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové kotlety plněné pivním sýrem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Domácí sekaná

Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist