Vepřové kotlety plněné zelím

Suroviny

4 větší vepřové kotlety
150 g slaniny
1/4 hlávky bílého zelí
1 cibuli
vývar
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Slaninu nakrájíme na malé kousky a rozpustíme na mírném ohni ve varné misce, ve které budeme později plněné kotlety zapékat. Přidáme zelí pokrájené na malé nudličky, osolíme, opepříme a podlijeme trochou vývaru z bujonové kostky. Zelí dusíme do poloměkka. Kotlety jen mírně naklepeme, z jedné strany je naplocho nařízneme a vytvoříme v nich kapsy. Ty naplníme zelím se slaninou a na okraji spíchneme párátkem nebo grilovací jehlou. Do misky po zelí dáme rozpustit sádlo, na něj vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a osolené a opepřené plněné kotlety. Krátce je opečeme z obou stran, podlijeme zbytkem vývaru a vložíme do vyhřáté trouby. Čtvrt hodiny je dusíme přikryté, potom pokličku sejmeme a zapečeme dozlatova z obou stran. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,645x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové kotlety plněné zelím


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist