Voňavé králičí ragú

Suroviny

1 králík
sůl
pepř
2 lžíce mouky
2 lžíce olivového oleje
4 cibule
4 rajčata
4 stroužky česneku
1 bobkový list
1 lžička celého pepře
2 hřebíčky
svitek skořice
250 ml pomerančové šťávy
2 lžíce nasekané petrželky

recept nemá fotografii

Postup

Králíka omyjeme, osušíme, rozporcujeme, okořeníme a poprášíme hladkou moukou. Na jedné lžíce oleje opékáme porce asi 5 minut a potom je předáme do vymazané zapékací misky. Troubu předehřejeme asi na 200 stupňů. Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, rajčata spaříme v horké vodě, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Oloupeme si česnek a nakrájíme ho na plátky. K tuku, ve kterém jsme opékali maso, přidáme další lžíci oleje a opečeme nakrájenou cibuli a česnek. Vmícháme rajčata, krátce podusíme, přidáme koření a pomerančovou šťávu, povaříme a osolíme. Směsí přelijeme porce králíka připravené v zapékací misce, dáme do trouby a dusíme asi 60 minut. Potom je osolíme a dochutíme. Podáváme posypané nasekanou zelenou petrželkou. Jako příloha se hodí čerstvá bageta.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,177x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Voňavé králičí ragú


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist