Kynuté bramborové knedlíčky
Suroviny
500 g vařených brambor
sůl
1 vejce
20 g droždí
5 lžic krupičky
250 ml mléka

Postup
Uvařené a vychladlé brambory nastrouháme nebo prolisujeme. Přidáme vejce, sůl, krupičku a ve vlažném mléce vzešlé droždí. Vypracujeme tuhé těsto a necháme je vykynout. Z vykynutého těsta nakrájíme malé kousky, zakulatíme je na knedlíčky a po dalším vykynutí je smažíme do zlatova. Ideální je samozřejmě smažení ve fritovacím hrnci.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,132x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Kynuté bramborové knedlíčky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!