Plněný kapr po jihočesku
Suroviny
1 čerstvý kapr
koření na ryby
česnek
celer, květák, červená kapie - v poměru 1:1:1
trochu strouhanky
případně slanina, mrkev a jablko
alobal

Postup
Vykuchané půlky kapra nasolíme, okořeníme směsí na ryby a potřeme česnekem. Celer, květák a kapii očistíme a nakrájíme na kostičky a smícháme se strouhankou. Zeleninovou směs můžeme vylepšit kousky špeku, mrkve a jablka, ale jen v malém množství. Směsí hodně naplníme půlky kapra, přiklopíme na sebe a zabalíme do alobalu. Pečeme v troubě asi hodinu.
Podáváme s vekou nebo jiným pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,233x
Hodnocení receptu:
8.00 (počet: 1)
8.00
1
10

Komentáře receptu Plněný kapr po jihočesku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!