Růžová veverka
Suroviny
1 porce:
Rozdrcený led
1 lžíce sladkého červeného likéru (griotka)
3 lžíce neochucené minerálky
růžové víno nebo sekt
1 čerstvá jahoda se stopkou

Postup
Na dno vysoké úzké sklenice se stopkou nalijeme likér. Potom sklenici naplníme ledem, přelijeme minerálkou a dolijeme vínem nebo sektem. Na povrch nápoje položíme jahodu. Během pití doléváme podle potřeby buď vínem, sektem nebo minerálkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,766x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Růžová veverka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!