Luční kobylka

Suroviny

2 porce:
2 lžíce cukru krupice
1 šálek mléka
1/2 lžičky mleté skořice
2 lžíce pfefermintového likéru
2 koule čokoládové zmrzliny
2 lžička nadrobno nasekaných pistácií

recept nemá fotografii

Postup

Cukr necháme úplně rozpustit v hrnku mléka, zašleháme skořici a likér. Směs rozdělíme do dvou širších sklenic, do každé vložíme kouli čokoládové zmrzliny a povrch posypeme pistáciemi. Ihned podáváme se slánkou a delší lžičkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,529x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 0.00 (počet: 1) 0.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Luční kobylka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist