Luční kobylka
Suroviny
2 porce:
2 lžíce cukru krupice
1 šálek mléka
1/2 lžičky mleté skořice
2 lžíce pfefermintového likéru
2 koule čokoládové zmrzliny
2 lžička nadrobno nasekaných pistácií
Postup
Cukr necháme úplně rozpustit v hrnku mléka, zašleháme skořici a likér. Směs rozdělíme do dvou širších sklenic, do každé vložíme kouli čokoládové zmrzliny a povrch posypeme pistáciemi. Ihned podáváme se slánkou a delší lžičkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,676x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
0.00 (počet: 1)
0.00
1
10
Komentáře receptu Luční kobylka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!