Luční kobylka
Suroviny
2 porce:
2 lžíce cukru krupice
1 šálek mléka
1/2 lžičky mleté skořice
2 lžíce pfefermintového likéru
2 koule čokoládové zmrzliny
2 lžička nadrobno nasekaných pistácií

Postup
Cukr necháme úplně rozpustit v hrnku mléka, zašleháme skořici a likér. Směs rozdělíme do dvou širších sklenic, do každé vložíme kouli čokoládové zmrzliny a povrch posypeme pistáciemi. Ihned podáváme se slánkou a delší lžičkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,529x
Zdroj: ceskahospodynka.cz

Komentáře receptu Luční kobylka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!