Hadí kousnutí

Suroviny

1 porce:
rozdrcený led
šťáva z půlky limety nebo citrónu
1 lžička cukru
2 lžíce hořkého bylinného likéru (Becherovka)
grepový džus
džin
špetka
strouhané citrónové kůry

recept nemá fotografii

Postup

Sklenici bez stopky naplníme ledem asi do dvou třetin. Přes led nalijeme limetovou šťávu a nasypeme lžičku cukru. Přidáme likér a necháme asi 2 minuty stát. Potom pomalu naplníme sklenici grepovým džusem asi do dvou třetin a dolijeme džinem. Na povrchu posypeme citrónovou kůrou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,450x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hadí kousnutí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist