Krkonošský hubník
Suroviny
6 rohlíků
100 g sušených hub
60 g krupice
sůl
pepř,
¼ l mléka
3 vejce
5 stroužků česneku
1 velká cibule
40 g sádla na pekáč
Postup
Sušené houby propláchneme, namočíme na několik hodin do vody a pak uvaříme. Rohlíky nakrájíme, zalijeme mlékem a rozmočené rozmícháme na kaši. Přidáme pokrájené houby, sůl, pepř, utřený česnek, osmaženou cibulku, vejce a zahustíme krupicí. Znovu vše dobře promícháme. Těsto vlijeme do vymaštěného pekáče a pečeme ve vyhřáté troubě, dokud nemá hubník zlatou kůrku.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 9,130x
Hodnocení receptu:
8.33 (počet: 6)
8.33
6
10
8.33 (počet: 6)
8.33
6
10
Komentáře receptu Krkonošský hubník
| anonym: | Monday, October 8, 2007 |
| Velká dobrota | |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

