Krkonošský hubník
Suroviny
6 rohlíků
100 g sušených hub
60 g krupice
sůl
pepř,
¼ l mléka
3 vejce
5 stroužků česneku
1 velká cibule
40 g sádla na pekáč
Postup
Sušené houby propláchneme, namočíme na několik hodin do vody a pak uvaříme. Rohlíky nakrájíme, zalijeme mlékem a rozmočené rozmícháme na kaši. Přidáme pokrájené houby, sůl, pepř, utřený česnek, osmaženou cibulku, vejce a zahustíme krupicí. Znovu vše dobře promícháme. Těsto vlijeme do vymaštěného pekáče a pečeme ve vyhřáté troubě, dokud nemá hubník zlatou kůrku.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 8,973x
Hodnocení receptu:
8.33 (počet: 6)
8.33
6
10
Komentáře receptu Krkonošský hubník
anonym: | Monday, October 8, 2007 |
Velká dobrota |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!