Citrónová omáčka
Suroviny
1 citrón
125 g tekutého másla
sůl
pepř
2 lžíce nadrobno pokrájené pažitky
1 lžička sekaného tymiánu
120 g zakysané smetany

Postup
Šťávu z jednoho citronu ušleháme ve vodní lázni do pěny. Po kapkách přidáváme tekuté máslo, dokud omáčka nezhoustne. Potom si osolíme a opepříme. Vmícháme nakrájenou pažitku a posekaný tymián a 120 g zakysané smetany. Tato omáčka je vhodná ke kuřecímu masu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,705x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Citrónová omáčka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!