Opékané škubánky

Suroviny

1 kg brambor
200 g hladké mouky
40 g sádla
40 g cibule
40 g slaniny
200 g brynzy

recept nemá fotografii

Postup

Brambory opereme, oloupeme a nakrájíme na zhruba stejně velké kousky - osminky. Zalijeme je vodou, osolíme a uvaříme doměkka. Poté část vody slijeme a za stálého míchání přimícháváme hladkou mouku. Povaříme, odstavíme ze zdroje tepla a pod pokličkou necháme asi 15 minut spařit. Potom brambory s moukou dobře vymísíme. Na pánvi si rozehřejeme sádlo, polévkovou lžící vykrajujeme z těsta kuličky a ty opékáme. Slaninu nakrájíme na malé kostičky a osmažíme. Také cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a osmažíme. Cibulí a slaninou posypeme opečené škubánky a nakonec přidáme brynzu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,009x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Opékané škubánky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist