Čínský meč

Suroviny

700 g vepřového masa (plecko, kýta)
3 vejce
4 lžíce oleje
4 lžíce maggi
2 lžičky worcesteru
2 lžičky moučkového cukru
2 lžičky pálivé papriky
1 velký pórek
1 červená cibule na ozdobu

recept nemá fotografii

Postup

Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme ho do nálevu, který jsme připravili smícháním vajec, oleje a všeho výše uvedeného koření. Pečlivě promícháme, misku s naloženým masem přikryjeme fresh fólií a necháme v chladnu (nejlépe dole v ledničce) uležet alespoň 24 hodin. Druhý den rozpálíme na pánvi trochu oleje a celou misku s naloženým masem na pánev vyklopíme. Restujeme asi 10 minut, potom přidáme na kolečka nakrájený pórek a promícháme. Za občasného míchání opékáme ještě několik minut - stačí, až pórek změkne. Podáváme s rýží, bílým chlebem či hranolky. Ozdobíme kolečky červené cibule.
Poznámka:
Nemáme-li pórek, můžeme jej nahradit dvěma hrstmi nakrájené cibule. Není to však úplně ono. Také pálivá paprika se dá nahradit tabascem či chilli kořením.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,740x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Čínský meč


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist