Grilované ryby

Suroviny

4 velké rybí filety
sůl
mletý pepř
mletá paprika
citrónová šťáva
olej

recept nemá fotografii

Postup

Na tuto jednoduchou, lehkou a zdravou přípravu ryb můžeme použít mražené rybí filety s kůží - prodávají se pod názvem rybí filety ke grilování. Jejich výhodou je, že jsou perfektně připravené, stačí je nechat pouze rozmrazit. Po rozmražení z nich vysajeme ubrouskem přebytečnou vodu, pokapeme je citrónovou šťávou a necháme pár minut odležet. Mezitím si dáme do hrnečku asi tři lžíce oleje, přidáme mletý pepř (větší špetku) a mletou papriku (rovnou kávovou lžičku). Dobře promícháme a touto směsí potřeme rybí filety po obou stranách. Grilujeme nejdříve po straně s kůží, křehké rybí maso tak lépe vydrží pohromadě. Hotové lehce osolíme. Podáváme se syrovou zeleninou a novými bramborami.
Poznámka: stejným způsobem můžeme samozřejmě připravovat také čerstvé ryby.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,345x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilované ryby


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist