Svařené víno v mikrovlnce

Suroviny

1/2 l červeného vína
4 ks hřebíčky
1 ks bobkový list
2 ks kůry skořice
100 g cukru
4 plátky pomeranče
1 citrón nakrájený na plátky

recept nemá fotografii

Postup

Doba tepelného zpracování při:
600 (500) wattech 3 (3 1/2) min.
360 (330) wattech 5 (5 14) min.
Celková doba tepelného zpracování: 8 (8 3/4) min.

Všechny přísady dáme do misky, smícháme a zakryté ohříváme 3 (3 1/2) min. při 600 (500) wattech. Potom necháme dojít 5 (5 1/4) min. při 360 (330) wattech. Hotové víno přecedíme a nalijeme do sklenic.
Recept je poněkud nákladnější a také vydatný (810 kj / 190 kcal na jednu porci). Recept je sice určen pro 4 porce, ale zřejmě ne pro Slováky (podle mých zkušeností ani Čechům to nestačí).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,512x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Svařené víno v mikrovlnce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist