Candát s mandlemi pro diabetiky

Suroviny

(pro 4 osoby)
600 g candáta
20 g oleje
sůl
citrónová šťáva
40 g mandlí
petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Vykuchané a očištěné ryby zakapeme citrónovou šťávou, osolíme a potřeme olejem. Mandle spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Do břicha každé ryby vložíme snítku petrželky a povrch poklademe mandlemi. Takto připravené ryby grilujeme nebo pečeme zabalené v alobalu v troubě.

Celkem: energetická hodnota 3783 kJ, sacharidy 10 g, tuk 43 g, bílkoviny 118 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,235x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Candát s mandlemi pro diabetiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist