Candát s mandlemi pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
600 g candáta
20 g oleje
sůl
citrónová šťáva
40 g mandlí
petrželka

Postup
Vykuchané a očištěné ryby zakapeme citrónovou šťávou, osolíme a potřeme olejem. Mandle spaříme, oloupeme a nakrájíme na plátky. Do břicha každé ryby vložíme snítku petrželky a povrch poklademe mandlemi. Takto připravené ryby grilujeme nebo pečeme zabalené v alobalu v troubě.
Celkem: energetická hodnota 3783 kJ, sacharidy 10 g, tuk 43 g, bílkoviny 118 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,493x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 1)
9.00
1
10

Komentáře receptu Candát s mandlemi pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!