Myslivecká rýže

Suroviny

60 g slaniny
1 cibule
1 stroužek česneku
200 g červených paprik
3 lžíce oleje
1/2 balíčku mražené směsi pod svíčkovou
1 lžička koření "divočinka"
500 ml masového vývaru
250 g rýže (dlouhozrnné)
2 lžíce červeného vína
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Slaninu nakrájíme na malé kousky, cibuli a česnek oloupeme a jemně nasekáme. Papriky rozpůlíme, odstraníme semeník se stopkou, omyjeme je a nakrájíme na kostičky. V pánvi rozpálíme olej, slaninu, cibuli a česnek na něm necháme zesklovatět. Přidáme papriky, mraženou zeleninu pod svíčkovou, koření divočinku a dusíme dále asi dvě minuty. Potom vše zalijeme masovým vývarem a uvedeme do varu. Rýži propláchneme a přidáme ji k zelenině. Snížíme teplotu a vše dusíme přikryté na mírném ohni asi 15 minut. Občas zamícháme. Osolíme, opepříme a okořeníme červeným vínem. Podáváme jako samostatný pokrm.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,898x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Myslivecká rýže


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist