Biftek pro diabetiky

Suroviny

(pero 4 osoby)
360 g hovězího masa
40 g oleje
sůl, pepř

recept nemá fotografii

Postup

Z vhodného hovězího masa nakrájíme asi 3 cm široké bifteky, lehce je naklepeme, opepříme, zakapeme olejem a necháme v chladnu odležet. Pak podle chuti propékáme na různou míru po obou stranách na oleji a teprve potom osolíme.

Nejméně propečený biftek (krvavý) - maso musí být velmi kvalitní!
Středně propečený (medium) má růžový střed.
Dobře propečený biftek (well done) je po celém řezu hnědě zbarvený.
Celkem: energetická hodnota 3668 kJ, sacharidy 0 g, tuk 63 g, bílkoviny 75 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,308x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.00 (počet: 8) 6.00 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Biftek pro diabetiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist