Grilovaná jablka
Suroviny
4 jablka
džem
oříšky
trochu rumu
zmrzlina
Postup
Také Vás někdy honí mlsná Zkuste následující recept:
Jablka omyjeme, osušíme a vykrojíme jádřince. Potom jablka namočíme asi na 15 minut do vody, aby se na grilu nespálila. Před grilováním je napíchneme na špejli nebo na jehlu a grilujeme je 10 až 15 minut. Můžeme je také zabalit do alobalu (v tomto případě můžeme otvor po jádřinci naplnit například brusinkovým džemem s nasekanými oříšky a zakápnout rumem), grilování potom trvá asi 20 minut. Hotová jablka rozpůlíme a podáváme s kopečkem zmrzliny.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,948x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Grilovaná jablka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

