Thajská kuřecí křídla se zeleninovou rýží
Suroviny
12 kuřecích křídel
4 stroužky česneku
barevný drcený pepř
koriandr
mletý zázvor
sójová omáčka
2 lžíce medu
100 g kečupu
grilovací koření
400 g rýže
100 g zmrazeného hrášku
1 červená paprika
olej




Postup
Křídla omyjeme, okořeníme grilovacím kořením, drceným pepřem a necháme marinovat v oleji. Z medu, zázvoru, koriandru, drceného pepře, sójové omáčky, kečupu a jemně strouhaného česneku připravíme směs. Troubu předehřejeme na 210 °C, křídla rozložíme na hlubší plech a za stálého přelévání kořeněnou směsí pečeme doměkka a dozlatova. Uvaříme rýži. Na oleji opečeme na jemné kostičky krájenou papriku s hráškem a s uvařenou rýží ji promícháme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5,792x

Komentáře receptu Thajská kuřecí křídla se zeleninovou rýží
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!