Rybí filé po švédsku

Suroviny

400 g rybího filé
30 g anglické slaniny
150 g jablek
100 g cibule
citrónová šťáva
mletý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a rozpustíme v pekáči. Na ni položíme porce osoleného a opepřeného filé a pokapeme ho citrónovou šťávou. Pekáč vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 10 až 15 minut. Mezitím si oloupeme jablka a nakrájíme je na plátky. Také cibuli oloupeme a nakrájíme ji na kostičky. Filé po upečení z pekáče vyjmeme a na zbylém tuku osmahneme cibuli a plátky jablek. Filé na talíři obložíme opečenými jablky a cibulí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,245x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí filé po švédsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist