Rybí filé v sójové omáčce

Suroviny

800 g rybího filé
100 g cibule
3 stroužky česneku
20 ml octa
20 ml sójové omáčky
10 g cukru
40 ml citrónové šťávy
sůl
5 g chilli koření nebo 4 chilli papričky
40 g stolního oleje

recept nemá fotografii

Postup

Rybí filé naporcujeme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet v chladnu. Zatím si nakrájíme cibuli, oloupeme česnek, nakrájíme chilli papričky. Na pánvi si rozpálíme olej a porce filé v něm prudce po obou stranách opečeme. Rybu vyjmeme a na oleji osmahneme cibuli, chilli papričky a prolisovaný česnek. Když je cibule měkká, přidáme tři lžíce vody, cukr, sójovou omáčku, ocet a sůl a vše zamícháme. Rybu potom vrátíme do pánve a dusíme do měkka. Podáváme například s bramborovou kaší, ale stačí i chléb.

Poznámka: Na obrázku je praktická ukázka toho, jak se příliš tenké plátky filé při úpravě tohoto jídla rozlámou na menší kousky. Nebo je to neobratnost kuchařky Ale i tak je to dobré. Je to taková "čína" z filé...

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,003x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rybí filé v sójové omáčce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist