Sterilovaný hrášek ve sladkokyselém nálevu
Suroviny
Čerstvý mladý sladký hrášek
Nálev:
1 l vody
0.25 l 8% octa
20 g so;i
70 g cukru

Postup
Vyloupaný hrášek vsypeme do vařící vody, povaříme 8-10 minut, scedíme a ve studené vodě vychladíme. Necháme jej odkapat na sítu, vsypeme do čistých (menších) sklenic a zalijeme horkým nálevem. Sklenice dobře uzavřeme, vložíme do zavařovacího hrnce s horkou vodou.Sklenice o objemu 0,5 l sterilujeme při 90 stupních asi 20 minut.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3,861x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Sterilovaný hrášek ve sladkokyselém nálevu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!