Sterilovaný hrášek ve sladkokyselém nálevu

Suroviny

Čerstvý mladý sladký hrášek

Nálev:
1 l vody
0.25 l 8% octa
20 g so;i
70 g cukru

recept nemá fotografii

Postup

Vyloupaný hrášek vsypeme do vařící vody, povaříme 8-10 minut, scedíme a ve studené vodě vychladíme. Necháme jej odkapat na sítu, vsypeme do čistých (menších) sklenic a zalijeme horkým nálevem. Sklenice dobře uzavřeme, vložíme do zavařovacího hrnce s horkou vodou.Sklenice o objemu 0,5 l sterilujeme při 90 stupních asi 20 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,384x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Sterilovaný hrášek ve sladkokyselém nálevu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist