Pikantní špagety s česnekem

Suroviny

400 g špaget
3 lžíce olivového oleje nebo 50 g másla
4 velké stroužky česneku
1 feferonka (větší)
hrst petrželové natě

recept nemá fotografii

Postup

Pro tento pokrm je zvlášť vhodný olivový olej, ale pokud jej nemáte, můžete použít místo něj máslo. Špagety uvaříme podle návodu v mírně osolené vodě a scedíme. Na oleji (nebo na másle) krátce osmahneme prolisovaný česnek a přidáme jemně nasekanou feferonku. Zelenou petrželku opláchneme, necháme okapat a jemně nakrájíme. Těstoviny přidáme na pánev a promícháme se s česnekovým olejem, feferonkou a zelenou petrželkou. Jakmile se těstoviny promastí, stáhneme je z ohně a podáváme. Dobrým vínkem k tomu nic nepokazíme.
Poznámka: Feferonku lze vynechat, ale potom jsou špagety méně pikantní.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,021x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní špagety s česnekem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist