Švestková povidla

Suroviny

1 kg švestek
500 g želírovacího cukru Speciál (2:1)
šťáva z jednoho citronu
4 lžíce slivovice

recept nemá fotografii

Postup

Švestky omyjeme, osušíme a vypeckujeme je. Rozmixujeme je, přimícháme želírovací cukr a přikryté je ponecháme v klidu 3-4 hodiny. Potom je přivedeme k varu a prudce vaříme za stálého míchání 4 minuty. Přidáme slivovici. Naplníme do horkých, dobře vymytých a osušených sklenic a neprodyšně je uzavřeme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,473x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Švestková povidla


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist