Pikantní mexické rizoto

Suroviny

vařená rýže
cibule
česnek
sladká paprika
pepř
sůl
paprika
feferonka
rajčata
klobása
1 lžička čerstvého oregana
olej

recept nemá fotografii

Postup

Rýži si uvaříme, všechnu zeleninu si očistíme a nakrájíme. Na větší pánvi si rozpálíme tuk a nakrájenou cibuli a česnek na něm osmahneme dozlatova. Přidáme na proužky nakrájenou papriku, malou feferonku a rajčata nakrájená na dílky, osolíme a podusíme. Potom přidáme na kolečka nakrájenou klobásu (nebo párek), pepř a mletou papriku. Vše smícháme s předem uvařenou rýží. Pro lepší chuť rizoto můžeme ještě zapéct v předehřáté troubě. Podáváme samozřejmě se zeleninovým salátem.
Poznámka: Rajčata je vhodné před použitím naříznout do křížku, spařit horkou vodou a oloupat. Množstvé jednotlivých surovin volíme podle chuti.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,192x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní mexické rizoto


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist