Pikantní mexické rizoto
Suroviny
vařená rýže
cibule
česnek
sladká paprika
pepř
sůl
paprika
feferonka
rajčata
klobása
1 lžička čerstvého oregana
olej
Postup
Rýži si uvaříme, všechnu zeleninu si očistíme a nakrájíme. Na větší pánvi si rozpálíme tuk a nakrájenou cibuli a česnek na něm osmahneme dozlatova. Přidáme na proužky nakrájenou papriku, malou feferonku a rajčata nakrájená na dílky, osolíme a podusíme. Potom přidáme na kolečka nakrájenou klobásu (nebo párek), pepř a mletou papriku. Vše smícháme s předem uvařenou rýží. Pro lepší chuť rizoto můžeme ještě zapéct v předehřáté troubě. Podáváme samozřejmě se zeleninovým salátem.
Poznámka: Rajčata je vhodné před použitím naříznout do křížku, spařit horkou vodou a oloupat. Množstvé jednotlivých surovin volíme podle chuti.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,566x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Pikantní mexické rizoto
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

