Selská pečeně pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
360 g vepřového masa
kmín
sůl
40 g cibule
česnek
20 g oleje

Postup
Očištěné maso potřeme česnekem rozetřeným se solí, opečeme ho na oleji, okmínujeme a přidáme cibuli nakrájenou na kostičky. Podlijeme horkou vodou a upečeme doměkka ve vyhřáté troubě. Vypečenou šťávu zředíme horkou vodou a dobře provaříme.
Celkem: energetická hodnota 5418 kJ, sacharidy 4 g, tuk 116 g, bílkoviny 56 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5,355x
Hodnocení receptu:
9.40 (počet: 10)
9.40
10
10

Komentáře receptu Selská pečeně pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!