Selská pečeně pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
360 g vepřového masa
kmín
sůl
40 g cibule
česnek
20 g oleje

Postup
Očištěné maso potřeme česnekem rozetřeným se solí, opečeme ho na oleji, okmínujeme a přidáme cibuli nakrájenou na kostičky. Podlijeme horkou vodou a upečeme doměkka ve vyhřáté troubě. Vypečenou šťávu zředíme horkou vodou a dobře provaříme.
Celkem: energetická hodnota 5418 kJ, sacharidy 4 g, tuk 116 g, bílkoviny 56 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4,830x

Komentáře receptu Selská pečeně pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.
Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.
Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!