Zapečená jehněčí žebírka

Suroviny

8 jehněčích žebírek
2 lžíce oleje
20 g másla
1 velká cibule
1-2 vejce
100 g tvrdého sýra
sůl
mletý bílý pepř
worcesterská omáčka
hladká mouka

recept nemá fotografii

Postup

Jehněčí žebírka částečně odkrojíme od kosti, po okrajích nařízneme a lehce naklepeme. Osolíme, opepříme, lehce obalíme v mouce a na oleji zprudka opečeme. Na másle podusíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhaný tvrdý sýr, vejce a ochutíme několika kapkami worcesterské omáčky. Tuto směs naneseme na opečená žebírka a zapečeme pod grilem. Podáváme s bramborem a s nějakou zeleninou (rajčata, papriky, salátová okurka apod.)


Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,255x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapečená jehněčí žebírka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist