Pažitková pomazánka

Suroviny

3 sýry Lučina
1 malá majolka
1 cibule
6 lžic krájené pažitky
4 lžíce jemně nasekaných jader vlašských ořechů
2 stroužky česneku
1/2 lžičky drceného zeleného pepře
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Lučiny utřeme v misce s majolkou, nasekanou cibulí, pažitkou, ořechy, lisovaným česnekem, zeleným pepřem a solí. Promícháme a mažeme na chlebíčky nebo plátky rohlíků. Ty můžeme ještě ozdobit snítkou pažitky nebo kouskem ořechu.
Poznámky:
Dnes ne příliš levnou lučinu můžeme nahradit polotučným tvarohem (asi 150 g), majolku lze nahradit bílým jogurtem. Pomazánku také nemusíme třít, můžeme ji ušlehat ve šlehači. Je potom lehká, jemná.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,349x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pažitková pomazánka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist