Slepice plus kapusta
Suroviny
1 slepice (1,30 kg)
1 kapusta (1 kg)
česnek
cibule
vajíčka
strouhanka
pepř
sůl

Postup
Slepici uvaříme v osolené vodě doměkka,odstraníme kůži a maso umeleme na masovém strojku. Kapustu nakrájíme a uvaříme ve slané vodě. Necháme ji vychladnout a přebytečnou vodu vymačkáme. Také ji umeleme na masovém strojku nebo jemně nasekáme. Přidáme další přísady a tvoříme karbenátky. Smažíme je na rozpáleném oleji. Příloha brambory,kyselá okurka a tatarská omáčka.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,341x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Slepice plus kapusta
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!