Slepice plus kapusta
Suroviny
1 slepice (1,30 kg)
1 kapusta (1 kg)
česnek
cibule
vajíčka
strouhanka
pepř
sůl
Postup
Slepici uvaříme v osolené vodě doměkka,odstraníme kůži a maso umeleme na masovém strojku. Kapustu nakrájíme a uvaříme ve slané vodě. Necháme ji vychladnout a přebytečnou vodu vymačkáme. Také ji umeleme na masovém strojku nebo jemně nasekáme. Přidáme další přísady a tvoříme karbenátky. Smažíme je na rozpáleném oleji. Příloha brambory,kyselá okurka a tatarská omáčka.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,274x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Slepice plus kapusta
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!