Drůbeží játra na tymiánu s mandlemi

Suroviny

500 g drůbežích jater
olej na osmažení
4 lžíce kečupu
tymián (lépe čerstvý)
40 g mandlí
worcesterská omáčka
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Mandle přelijeme vařící vodou, ponecháme je v ní asi 30 sekund, zcedíme je, propláchneme studenou vodou a oloupeme je. Játra odblaníme, nakrájíme je na stejně velké kousky a osmažíme je na rozpáleném oleji (asi 6-7 minut). Přidáme k nim kečup, mandle, tymián a worcesterskou omáčku, promícháme, nakonec osolíme a prohřejeme. Podáváme s rýží. Vhodnou přílohou je nejen salát, ale i ovocný kompot.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,592x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Drůbeží játra na tymiánu s mandlemi


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist