Kedlubnové zelí i pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
400 g kedluben
20 g oleje
20 g cibule
10 g hladké mouky
kmín
ocet
sůl

Postup
Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a necháme zpěnit na oleji, přidáme kedlubny, okmínujeme a dusíme doměkka. Zahustíme moukou a podle potřeby osolíme a dochutíme octem.
Celkem: energetická hodnota 1459 kJ, sacharidy 34 g, tuky 21 g, bílkoviny 10 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,011x
Hodnocení receptu:
9.29 (počet: 7)
9.29
7
10

Komentáře receptu Kedlubnové zelí i pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!