Kedlubnové zelí i pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
400 g kedluben
20 g oleje
20 g cibule
10 g hladké mouky
kmín
ocet
sůl

Postup
Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo. Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a necháme zpěnit na oleji, přidáme kedlubny, okmínujeme a dusíme doměkka. Zahustíme moukou a podle potřeby osolíme a dochutíme octem.
Celkem: energetická hodnota 1459 kJ, sacharidy 34 g, tuky 21 g, bílkoviny 10 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,276x
Hodnocení receptu:
9.29 (počet: 7)
9.29
7
10

Komentáře receptu Kedlubnové zelí i pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!