Játra se žampiony a pórkem

Suroviny

400 g vepřových jater
3 žampiony
1 stroužek česneku
1 malý pórek
1/2 lžičky soli
1 lžička sojové omáčky
1 lžíce máčeného škrobu
1/2 lžičky Glutasolu
3 lžíce sádla

recept nemá fotografii

Postup

Očištěná a opraná játra nakrájíme na malé tenké plátky a smícháme je s prolisovaným či utřeným stroužkem česneku a solí. Škrobovou moučku si rozmícháme se lžící vody a přilijeme k nakrájenému masu a promícháme. Očistíme si žampiony a nakrájíme je na plátky. Také pórek očistíme a nakrájíme na nudličky. Na pánvi si rozpálíme sádlo, játra na něm prudce opečeme, přidáme žampiony a pórek, zamícháme a zmírníme teplotu. Potom ke směsi přidáme sojovou omáčku, špetku Glutasolu a podle potřeby přidáme pár lžic vývaru. Vše promícháme a necháme ještě trochu prohřát. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,828x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Játra se žampiony a pórkem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist