Uherská rybí polévka

Suroviny

750 g kapra
1 cibule
1/2 celeru
1 mrkev
1 petržel
3 lžíce rajčatového protlaku
mletá sladká paprika
mletý pepř
sůl
špetka mletého nového koření
bobkový list
tymián
1 l vody
250 ml zakysané smetany
olej

recept nemá fotografii

Postup

Rybí maso vykostíme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a posypeme mletou paprikou. Zeleninu očistíme, nahrubo nastrouháme a spolu s nakrájenou cibulí osmahneme dozlatova na tuku ve větším hrnci. Pak přidáme připravené kousky rybího masa, opečeme je, přidáme rajčatový protlak a koření, zalijeme vodou a smetanou a vaříme, až maso změkne. Hotovou polévku dochutíme solí a podáváme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,304x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Uherská rybí polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist