Masová řezanka s cuketou

Suroviny

500 g vepřového masa
1 vajíčko
1 lžička maizeny
3 cibule
200 g cukety
4 lžíce kečupu
1- 2 lžíce sojové omáčky
1 zelená paprika
(1 feferonka)
sůl
chilli koření
olej
(houby)

recept nemá fotografii

Postup

V misce si rozmícháme celé vajíčko se špetkou soli a lžičkou maizeny. Vepřové maso nakrájíme na hranolky velikosti malíčku, přidáme do misky a vše dobře promícháme. Takto naložené maso necháme odležet v chladnu asi 2 až 3 hodiny. Další úprava jídla je poměrně rychlá - stačí na ni půl hodiny. Nejdříve si nakrájíme všechny suroviny - cibuli na půlkolečka, cuketu na tenčí hranolky, papriku na proužky, (houby na plátky, feferonku na proužky). Na pánvi rozpálíme olej, osmahneme na něm maso a potom přidáme všechnu nakrájenou zeleninu, kečup, sojovou omáčku a trochu chilli koření. Promícháme a necháme asi 10 minut podusit. Podle potřeby dosolíme. Podáváme s rýží, ale stačí také chléb.
Poznámky:
Feferonka a použití většího množství koření zvýší ostrost jídla - nemáme-li rádi, můžeme vynechat.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,785x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Masová řezanka s cuketou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist