Pečený bůček

Suroviny

3/4 kg bůčku
sůl
kmín
1 cibule
2-3 stroužky česneku
případne mletá paprika

ukázka receptu Pečený bůček
Posunovut vlevo
ukázka receptu Pečený bůček
Posunout vpravo

Postup

Bůček omyjeme a horní část (sádlo) překrájíme do mřížky. Posolíme ze všech stran a pokmínujeme. Můžeme posypat mletou paprikou. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, česnek oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka (případně prolisujeme). Do pekáče dáme bůček horní stranou dolů, trošku podlijeme vodou, přidáme cibuli a česnek. Pečeme asi při 180°C nejprve přikryté, asi po půl hodině bůček otočíme a dopečeme odkrytý. Během pečení jej podle potřeby podléváme a poléváme výpekem, který stíráme po podlití ze stran pekáče.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 88,531x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.14 (počet: 206) 8.14 206 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečený bůček

anonym: Wednesday, December 5, 2012
dekuji diky vam se dnes vecer najim dosyta z lasky slash
anonym: Thursday, October 11, 2012
už je v troubě,pašák . mladá čučí na ulicu,já do trouby=max.spokojenost na obou frontách
asocial: Wednesday, October 10, 2012
Tak už je to v troubě. Dneska je to první pokus , tak snad se to povede.
Bude to výborný vyproš´továček po včerejší opici.
anonym: Thursday, July 5, 2012
není nad dobré "" prasečiny" neboli prasárny
anonym: Monday, May 28, 2012
ty pitko bambitko pravě sem to tak udělal a malem je to lepší jak sex
Lussy_B: Tuesday, May 15, 2012
vypada to jednoduse jdu to skusit a pak pisnu jak se mi to podarilo drzte palecky
herilh: Tuesday, April 3, 2012
idem to skusit
anonym: Sunday, April 1, 2012
jdu na to a uvidíme!!!!!!!!!!!
Misa: Sunday, February 19, 2012
Vypada to jednoduse a vyyyborne... ;-) tesim se!
anonym: Saturday, January 21, 2012
je to vynikající, dělám si ho tak už roky.
anonym: Wednesday, January 11, 2012
jdu na to ,vyzkouším to bez česneku
anonym: Wednesday, October 12, 2011
paráda
anonym: Sunday, October 2, 2011
Je to super. Tono.
salinas: Sunday, September 25, 2011
je to skvele ale doporucuji pect na 200 a poradne se stim mazlit

Pavel.CHO: Sunday, September 25, 2011
jdu to zkusit,věřím,že to bude vynikající.
anonym: Thursday, September 22, 2011
jdu na to...
kraczmerka: Tuesday, September 13, 2011
jdu to upéct ,,starýmu´´ :D protože jak říkáte pánové, není nad tak dobré jídlo :))
anonym: Wednesday, July 20, 2011
bůček for ever
TomBeyk: Thursday, July 7, 2011
Dá se péct i na 150°. Je to tak na 3hoďky ale pak je výborný - šťavnatý, nasáklý kořením. Část česneku přidávám ještě těsně před koncem aby pořádně voněl.
Žrout : Friday, July 1, 2011
To je krasny zivot s takovym jidlem :)
anonym: Wednesday, April 20, 2011
peču na 250 a nemá to chybu
anonym: Sunday, April 3, 2011
Vyborne,i na svatecni hostinu, hodise.
anonym: Friday, March 25, 2011
Du do toho stará šla chlastat s babama já peču bůček lednice narvaná svijanskou11!! A od10 fotbalek (španělsko-čř)už se na to těšim!!!!!
anonym: Friday, November 19, 2010
Hmmm...moje řeč anonyme...mám ho v troubě a teď už jen čekám...a k tomu bude špenátek...mňami...mňam...
anonym: Tuesday, September 28, 2010
je to hodně dobré......akorát jsem to nepodlíval vodou,ale černým pivem
anonym: Saturday, August 14, 2010
je to výborný...
anonym: Sunday, July 25, 2010
je super,zrovna si ho chystam,dobre na tom je ze se da jist teply i za studena,mira
anonym: Saturday, March 27, 2010
Chybí mi na tom bůčku pepř,jinak já roztírám česnek se solí-jako pastu,má to o dost lepší chuť,zrovna teď ho peču a už slintám jak bernardýn
anonym: Thursday, March 18, 2010
Minimalne na 200 ale jinak dekuji za radu.Dope
anonym: Sunday, March 7, 2010
Při teplotě 180 stupňů lze orestovat akorát špekáček, nikoli bůček. A půl hodiny na dopékání? Tohle mohl napsat jen...vegetarián.
anonym: Friday, January 1, 2010
Skusím a uvidím
anonym: Monday, October 26, 2009
tak jatov skusim a uvidim
anonym: Wednesday, February 11, 2009
Kůži solím až po otočení a česneku dávám víc a všechen napíchám do bůčku => stroužek na třikrát rozkrojím podélně.
anonym: Monday, January 19, 2009
když se ta kůže dobře nasolí,tak krásně změkne a dá se dobře jíst a když je nakrájená ještě před pečením na mřížky,tak je to uplně supr.já to třeba podlévám černým pivem a místo papriky dávám gril. koření,ale takhle je to taky výborné,dávám deset.mivy
anonym: Thursday, December 20, 2007
Souhlasím, taky peču bůček s kůží. Zdena
anonym: Thursday, December 20, 2007
Skúsil som to tak a nechal som na tom kožu. Pre dedečkou a babičky to nieje ale je tolepšia žuvačka ako wrigli atd...

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist