Pečený bůček
Suroviny
3/4 kg bůčku
sůl
kmín
1 cibule
2-3 stroužky česneku
případne mletá paprika




Postup
Bůček omyjeme a horní část (sádlo) překrájíme do mřížky. Posolíme ze všech stran a pokmínujeme. Můžeme posypat mletou paprikou. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, česnek oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka (případně prolisujeme). Do pekáče dáme bůček horní stranou dolů, trošku podlijeme vodou, přidáme cibuli a česnek. Pečeme asi při 180°C nejprve přikryté, asi po půl hodině bůček otočíme a dopečeme odkrytý. Během pečení jej podle potřeby podléváme a poléváme výpekem, který stíráme po podlití ze stran pekáče.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 88,531x

Komentáře receptu Pečený bůček
anonym: | Wednesday, December 5, 2012 |
dekuji diky vam se dnes vecer najim dosyta z lasky slash | |
anonym: | Thursday, October 11, 2012 |
už je v troubě,pašák . mladá čučí na ulicu,já do trouby=max.spokojenost na obou frontách | |
asocial: | Wednesday, October 10, 2012 |
Tak už je to v troubě. Dneska je to první pokus , tak snad se to povede. Bude to výborný vyproš´továček po včerejší opici. |
|
anonym: | Thursday, July 5, 2012 |
není nad dobré "" prasečiny" neboli prasárny | |
anonym: | Monday, May 28, 2012 |
ty pitko bambitko pravě sem to tak udělal a malem je to lepší jak sex | |
Lussy_B: | Tuesday, May 15, 2012 |
vypada to jednoduse jdu to skusit a pak pisnu jak se mi to podarilo drzte palecky | |
herilh: | Tuesday, April 3, 2012 |
idem to skusit | |
anonym: | Sunday, April 1, 2012 |
jdu na to a uvidíme!!!!!!!!!!! | |
Misa: | Sunday, February 19, 2012 |
Vypada to jednoduse a vyyyborne... ;-) tesim se! | |
anonym: | Saturday, January 21, 2012 |
je to vynikající, dělám si ho tak už roky. | |
anonym: | Wednesday, January 11, 2012 |
jdu na to ,vyzkouším to bez česneku | |
anonym: | Wednesday, October 12, 2011 |
paráda | |
anonym: | Sunday, October 2, 2011 |
Je to super. Tono. | |
salinas: | Sunday, September 25, 2011 |
je to skvele ale doporucuji pect na 200 a poradne se stim mazlit |
|
Pavel.CHO: | Sunday, September 25, 2011 |
jdu to zkusit,věřím,že to bude vynikající. | |
anonym: | Thursday, September 22, 2011 |
jdu na to... |
|
kraczmerka: | Tuesday, September 13, 2011 |
jdu to upéct ,,starýmu´´ :D protože jak říkáte pánové, není nad tak dobré jídlo :)) | |
anonym: | Wednesday, July 20, 2011 |
bůček for ever |
|
TomBeyk: | Thursday, July 7, 2011 |
Dá se péct i na 150°. Je to tak na 3hoďky ale pak je výborný - šťavnatý, nasáklý kořením. Část česneku přidávám ještě těsně před koncem aby pořádně voněl. | |
Žrout : | Friday, July 1, 2011 |
To je krasny zivot s takovym jidlem :) | |
anonym: | Wednesday, April 20, 2011 |
peču na 250 a nemá to chybu | |
anonym: | Sunday, April 3, 2011 |
Vyborne,i na svatecni hostinu, hodise. | |
anonym: | Friday, March 25, 2011 |
Du do toho stará šla chlastat s babama já peču bůček lednice narvaná svijanskou11!! A od10 fotbalek (španělsko-čř)už se na to těšim!!!!! | |
anonym: | Friday, November 19, 2010 |
Hmmm...moje řeč anonyme...mám ho v troubě a teď už jen čekám...a k tomu bude špenátek...mňami...mňam... | |
anonym: | Tuesday, September 28, 2010 |
je to hodně dobré......akorát jsem to nepodlíval vodou,ale černým pivem | |
anonym: | Saturday, August 14, 2010 |
je to výborný... | |
anonym: | Sunday, July 25, 2010 |
je super,zrovna si ho chystam,dobre na tom je ze se da jist teply i za studena,mira | |
anonym: | Saturday, March 27, 2010 |
Chybí mi na tom bůčku pepř,jinak já roztírám česnek se solí-jako pastu,má to o dost lepší chuť,zrovna teď ho peču a už slintám jak bernardýn | |
anonym: | Thursday, March 18, 2010 |
Minimalne na 200 ale jinak dekuji za radu.Dope | |
anonym: | Sunday, March 7, 2010 |
Při teplotě 180 stupňů lze orestovat akorát špekáček, nikoli bůček. A půl hodiny na dopékání? Tohle mohl napsat jen...vegetarián. | |
anonym: | Friday, January 1, 2010 |
Skusím a uvidím | |
anonym: | Monday, October 26, 2009 |
tak jatov skusim a uvidim | |
anonym: | Wednesday, February 11, 2009 |
Kůži solím až po otočení a česneku dávám víc a všechen napíchám do bůčku => stroužek na třikrát rozkrojím podélně. | |
anonym: | Monday, January 19, 2009 |
když se ta kůže dobře nasolí,tak krásně změkne a dá se dobře jíst a když je nakrájená ještě před pečením na mřížky,tak je to uplně supr.já to třeba podlévám černým pivem a místo papriky dávám gril. koření,ale takhle je to taky výborné,dávám deset.mivy | |
anonym: | Thursday, December 20, 2007 |
Souhlasím, taky peču bůček s kůží. Zdena | |
anonym: | Thursday, December 20, 2007 |
Skúsil som to tak a nechal som na tom kožu. Pre dedečkou a babičky to nieje ale je tolepšia žuvačka ako wrigli atd... |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!