Pečený bůček

Suroviny

3/4 kg bůčku
sůl
kmín
1 cibule
2-3 stroužky česneku
případne mletá paprika

ukázka receptu Pečený bůček
Posunovut vlevo
ukázka receptu Pečený bůček
Posunout vpravo

Postup

Bůček omyjeme a horní část (sádlo) překrájíme do mřížky. Posolíme ze všech stran a pokmínujeme. Můžeme posypat mletou paprikou. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, česnek oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka (případně prolisujeme). Do pekáče dáme bůček horní stranou dolů, trošku podlijeme vodou, přidáme cibuli a česnek. Pečeme asi při 180.C nejprve přikryté, asi po půl hodině bůček otočíme a dopečeme odkrytý. Během pečení jej podle potřeby podléváme a poléváme výpekem, který stíráme po podlití ze stran pekáče.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 87,978x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.14 (počet: 206) 8.14 206 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečený bůček

anonym: Wednesday, December 5, 2012
dekuji diky vam se dnes vecer najim dosyta z lasky slash
anonym: Thursday, October 11, 2012
už je v troubě,pašák . mladá čučí na ulicu,já do trouby=max.spokojenost na obou frontách
asocial: Wednesday, October 10, 2012
Tak už je to v troubě. Dneska je to první pokus , tak snad se to povede.
Bude to výborný vyproš´továček po včerejší opici.
anonym: Thursday, July 5, 2012
není nad dobré "" prasečiny" neboli prasárny
anonym: Monday, May 28, 2012
ty pitko bambitko pravě sem to tak udělal a malem je to lepší jak sex
Lussy_B: Tuesday, May 15, 2012
vypada to jednoduse jdu to skusit a pak pisnu jak se mi to podarilo drzte palecky
herilh: Tuesday, April 3, 2012
idem to skusit
anonym: Sunday, April 1, 2012
jdu na to a uvidíme!!!!!!!!!!!
Misa: Sunday, February 19, 2012
Vypada to jednoduse a vyyyborne... ;-) tesim se!
anonym: Saturday, January 21, 2012
je to vynikající, dělám si ho tak už roky.
anonym: Wednesday, January 11, 2012
jdu na to ,vyzkouším to bez česneku
anonym: Wednesday, October 12, 2011
paráda
anonym: Sunday, October 2, 2011
Je to super. Tono.
salinas: Sunday, September 25, 2011
je to skvele ale doporucuji pect na 200 a poradne se stim mazlit

Pavel.CHO: Sunday, September 25, 2011
jdu to zkusit,věřím,že to bude vynikající.
anonym: Thursday, September 22, 2011
jdu na to...
kraczmerka: Tuesday, September 13, 2011
jdu to upéct ,,starýmu´´ :D protože jak říkáte pánové, není nad tak dobré jídlo :))
anonym: Wednesday, July 20, 2011
bůček for ever
TomBeyk: Thursday, July 7, 2011
Dá se péct i na 150°. Je to tak na 3hoďky ale pak je výborný - šťavnatý, nasáklý kořením. Část česneku přidávám ještě těsně před koncem aby pořádně voněl.
Žrout : Friday, July 1, 2011
To je krasny zivot s takovym jidlem :)
anonym: Wednesday, April 20, 2011
peču na 250 a nemá to chybu
anonym: Sunday, April 3, 2011
Vyborne,i na svatecni hostinu, hodise.
anonym: Friday, March 25, 2011
Du do toho stará šla chlastat s babama já peču bůček lednice narvaná svijanskou11!! A od10 fotbalek (španělsko-čř)už se na to těšim!!!!!
anonym: Friday, November 19, 2010
Hmmm...moje řeč anonyme...mám ho v troubě a teď už jen čekám...a k tomu bude špenátek...mňami...mňam...
anonym: Tuesday, September 28, 2010
je to hodně dobré......akorát jsem to nepodlíval vodou,ale černým pivem
anonym: Saturday, August 14, 2010
je to výborný...
anonym: Sunday, July 25, 2010
je super,zrovna si ho chystam,dobre na tom je ze se da jist teply i za studena,mira
anonym: Saturday, March 27, 2010
Chybí mi na tom bůčku pepř,jinak já roztírám česnek se solí-jako pastu,má to o dost lepší chuť,zrovna teď ho peču a už slintám jak bernardýn
anonym: Thursday, March 18, 2010
Minimalne na 200 ale jinak dekuji za radu.Dope
anonym: Sunday, March 7, 2010
Při teplotě 180 stupňů lze orestovat akorát špekáček, nikoli bůček. A půl hodiny na dopékání? Tohle mohl napsat jen...vegetarián.
anonym: Friday, January 1, 2010
Skusím a uvidím
anonym: Monday, October 26, 2009
tak jatov skusim a uvidim
anonym: Wednesday, February 11, 2009
Kůži solím až po otočení a česneku dávám víc a všechen napíchám do bůčku => stroužek na třikrát rozkrojím podélně.
anonym: Monday, January 19, 2009
když se ta kůže dobře nasolí,tak krásně změkne a dá se dobře jíst a když je nakrájená ještě před pečením na mřížky,tak je to uplně supr.já to třeba podlévám černým pivem a místo papriky dávám gril. koření,ale takhle je to taky výborné,dávám deset.mivy
anonym: Thursday, December 20, 2007
Souhlasím, taky peču bůček s kůží. Zdena
anonym: Thursday, December 20, 2007
Skúsil som to tak a nechal som na tom kožu. Pre dedečkou a babičky to nieje ale je tolepšia žuvačka ako wrigli atd...

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist