Pomazánka z tuňáka II

Suroviny

tuňák ve vlastní šťávě (konzerva 200 g)
1 menší cibule
1 kyselá okurka
2 vejce uvařená natvrdo
200 g majolky
1 lžíce kečupu
šťáva z 1/2 citronu
1/2 lžičky hořčice
sůl
špetka pepře

recept nemá fotografii

Postup

Maso tuňáka vyjmeme z konzervy a necháme na sítku okapat. Cibuli si oloupeme a jemně nakrájíme. Také okurku a vejce uvařená natvrdo nakrájíme na kostičky. Suroviny lehce promícháme. Všechny další přísady (majolku, kečup, citrónovou šťávu, hořčici, sůl a pepř promícháme zvlášť v misce a potom přidáme do připravené směsi tuňáka s cibulkou, okurkou a vajíčky. Pomazánku mažeme na bílé pečivo. Ozdobit můžeme ještě plátky salátové okurky a proužky sterilované papriky. Nebo nakrájíme dobře umytý citron na tenká kolečka, ta rozkrojíme na čtvrtky a položíme na povrch pomazánky.


Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,276x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pomazánka z tuňáka II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist