Kapustový nákyp

Suroviny

1 větší kapusta
150 g uzeniny
80 g tuku
3 vejce
3 lžíce strouhanky
70 g nastrouhaného sýra
sůl
tuk na vymazání pekáčku

recept nemá fotografii

Postup

Očištěnou kapustu vložíme do vody a uvaříme ji tak, aby byla na skousnutí ještě pevná. Zcedíme přebytečnou vodu, kapustu umeleme, rozmixujeme nebo jemně nakrájíme. Změklý tuk utřeme se žloutky, přidáme kapustu a zahustíme strouhankou. Vpracujeme na malé kostičky nakrájenou uzeninu a vmícháme tuhý sníh ze tří bílků. Směs rozložíme do pekáčku vytřeného tukem a v předehřáté troubě nákyp zapečeme dorůžova. Před koncem zapékání posypeme nákyp nastrouhaným sýrem, který necháme rozpustit. Podáváme s vařenými brambory a alespoň s malou ale barevnou zeleninovou oblohou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,166x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapustový nákyp


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist