Marinovaný kapr na grilu

Suroviny

4 porce kapra
citrónová šťáva
kousek citrónu
olej
sůl
strouhanka
zelená petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Porce kapra nařízneme mělkými podélnými zářezy a vložíme do nich tenké dílky citrónu. Každý kousek kapra pokapeme citrónovou šťávou, olejem a necháme vše chvíli odležet v chladnu. Připravené porce ryby občas obrátíme. Potom je obalíme ve strouhance smíchané s nasekanou zelenou petrželkou, pokapeme olejem a vložíme do pekáčku nebo na gril a zvolna pečeme. Jakmile jsou na jedné straně opečené, obrátíme je a opečeme i po druhé straně. Podáváme s čerstvou zeleninou, s vařeným bramborem a s kouskem citronu, který si každý na talíři na rybu vymačká. Je to jednoduché, chutné a snad i zdravé.


Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,065x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marinovaný kapr na grilu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist