Ježci (chrousti)

Suroviny

25 dkg mletých vlašských ořechů
25 dkg moučkového cukru
2 celá vejce
trochu citronové šťávy

recept nemá fotografii

Postup

Vše dobře smícháme. Zdobítkem „stříkáme“ na plech (vymazaný tukem či včelím voskem) ježky. Dáme do trouby sušit (dle receptu - hod., já to v el. troubě suším podstatně déle – nejprve asi při 70°, později při 50°). Nesmí zhnědnout. Z plechu sundáváme nožem ještě teplé, necháme uležet.
Dávka je na 2-3 plechy.
Pozn.: Osvědčilo se zdobítko ne jemné, co největší, s krajem na 4 části.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,399x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ježci (chrousti)


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist