Aljašská treska v pivním těstíčku

Suroviny


600 g aljašské tresky (mražené)
1 vejce
světlé pivo
60 g hladké mouky
citron
sůl
olej
Omáčka:
200 g majonézy
200 g zakysané smetany
60 g čerstvého kopru
citron
cukr
sůl
bílý pepř

recept nemá fotografii

Postup


Filety rozmrazíme, opláchneme, osušíme a po obou stranách osolíme. Pokapeme je citronovou šťávou. Z mouky, jednoho vejce a asi 3 lžic piva připravíme husté těstíčko. Filety v něm obalíme a prudce osmažíme v rozpáleném oleji. Podáváme se studenou koprovou omáčkou, kolečkem či měsíčkem citronu a obložené čerstvou zeleninou.
Příprava omáčky:
Všechny uvedené suroviny na omáčku promícháme (čerstvý kopr nasekáme) a omáčku necháme vychladit.
Poznámky:
Konečně jsem vyzkoušela a je to výborné. Místo omáčky (kopr u nás není oblíben) jsem doplnila pikantním zeleninovým salátem s červenými fazolemi (viz salát Dračí dech).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,639x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Aljašská treska v pivním těstíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist