Vepřová jehla s ovocem
Suroviny
500 g vepřového masa
2-3 pevná zralá jablka
olej
šťáva z jednoho pomeranče
3 lžíce francouzské hořčice
4 lžíce kremžské hořčice
3 citrony
100 ml smetany

Postup
Maso nakrájíme na plátky a každý plátek rozkrájíme na kostky. Z jablek odstraníme jádřinec a nakrájíme je na stejné dílky. Citron oloupeme a nakrájíme na plátky. Na grilovací jehly střídavě napichujeme jablko, citron a maso. Smícháme polovinu hořčice, pomerančové šťávy a oleje a touto směsí potíráme maso a ovoce při grilování. Opékáme na grilu 10 - 15 minut. Před podáváním polijeme zálivkou z druhé poloviny hořčice, pomerančové šťávy a smetany.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,153x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Vepřová jehla s ovocem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!