Vepřová jehla s ovocem

Suroviny

500 g vepřového masa
2-3 pevná zralá jablka
olej
šťáva z jednoho pomeranče
3 lžíce francouzské hořčice
4 lžíce kremžské hořčice
3 citrony
100 ml smetany


recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na plátky a každý plátek rozkrájíme na kostky. Z jablek odstraníme jádřinec a nakrájíme je na stejné dílky. Citron oloupeme a nakrájíme na plátky. Na grilovací jehly střídavě napichujeme jablko, citron a maso. Smícháme polovinu hořčice, pomerančové šťávy a oleje a touto směsí potíráme maso a ovoce při grilování. Opékáme na grilu 10 - 15 minut. Před podáváním polijeme zálivkou z druhé poloviny hořčice, pomerančové šťávy a smetany.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 942x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová jehla s ovocem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist