Salát z červených fazolí

Suroviny

300 g červených fazolí
4 žampiony
1 bílá cibule
2 červené cibule
pórek
2 stroužky česneku
sůl
mletý pepř
olivový olej
2 feferonky
balzamikový ocet



recept nemá fotografii

Postup

Červené fazole uvaříme a necháme vychladnout (nebo použijeme sterilované fazole bez nálevu). Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Obojí cibuli také očistíme a nakrájíme na tenká půlkolečka, česnek oloupeme a prolisujeme. Feferonky jemně nakrájíme. Pórek (menší) očistíme a nakrájíme na kolečka. Všechnu zeleninu a nakrájené žampiony lehce promícháme, osolíme a opepříme, zakápneme olivovým olejem a balzamikovým octem a necháme v chladnu proležet.
Poznámky:
Množství surovin není uváděno přesně - je možné si ho přizpůsobit podle vlastní chuti nebo zvyklostí. Nezaměnitelnou chuť tomuto salátu dodává balzamikový ocet - proto doporučuji nenahrazovat obyčejným octem!

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,994x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Salát z červených fazolí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist