Provensálská telecí pečeně
Suroviny
600 g telecí pečeně
150 g rajčat
200 g sterilovaných žampionů
20 g hladké mouky
20 g rostlinného oleje
50 ml bílého vína
2 stroužky česneku
mletý pepř
sůl

Postup
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a jemně naklepeme. Každý plátek osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme sterilované žampiony, nakrájená rajčata a prolisovaný česnek. Vše mírně podlijeme vodou, krátce podusíme. Potom ještě podlijeme vínem a znovu podusíme. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,361x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Provensálská telecí pečeně
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!