Provensálská telecí pečeně

Suroviny

600 g telecí pečeně
150 g rajčat
200 g sterilovaných žampionů
20 g hladké mouky
20 g rostlinného oleje
50 ml bílého vína
2 stroužky česneku
mletý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a jemně naklepeme. Každý plátek osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce a opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme sterilované žampiony, nakrájená rajčata a prolisovaný česnek. Vše mírně podlijeme vodou, krátce podusíme. Potom ještě podlijeme vínem a znovu podusíme. Podáváme s bramborem, bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,285x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Provensálská telecí pečeně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist