Restovaná játra s rajčaty a pórkem

Suroviny

(pro 2 osoby)
400 g jater
2 rajčata
sójová omáčka
100 ml bílého vína
pórek
sůl
olej

ukázka receptu Restovaná játra s rajčaty a pórkem
Posunovut vlevo
ukázka receptu Restovaná játra s rajčaty a pórkem
Posunout vpravo

Postup

Játra nakrájíme na plátky, očistíme je a nesolená orestujeme po obou stranách, nejprve na rozpáleném oleji, pak teplotu ztlumíme a k oleji přilijeme víno a trochu sójové omáčky. Hotová játra osolíme, přendáme do tepla a do tuku dáme na silnější kolečka nakrájená rajčata a pórek. Rajčata opečeme po obou stranách.
Podáváme s hranolkami nebo s vařenými bramborami, podle chuti i s tatarskou omáčkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,094x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.40 (počet: 5) 8.40 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Restovaná játra s rajčaty a pórkem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist