Restovaná játra s rajčaty a pórkem
Suroviny
(pro 2 osoby)
400 g jater
2 rajčata
sójová omáčka
100 ml bílého vína
pórek
sůl
olej




Postup
Játra nakrájíme na plátky, očistíme je a nesolená orestujeme po obou stranách, nejprve na rozpáleném oleji, pak teplotu ztlumíme a k oleji přilijeme víno a trochu sójové omáčky. Hotová játra osolíme, přendáme do tepla a do tuku dáme na silnější kolečka nakrájená rajčata a pórek. Rajčata opečeme po obou stranách.
Podáváme s hranolkami nebo s vařenými bramborami, podle chuti i s tatarskou omáčkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4,357x
Hodnocení receptu:
8.40 (počet: 5)
8.40
5
10

Komentáře receptu Restovaná játra s rajčaty a pórkem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!