Karbanátky
Suroviny
750 g mleté směsi
1 cibule
4-5 stroužků česneku
sůl
mletý pepř
1-2 vejce
1 lžíce majoránky
1 lžíce sekané petrželky
případně mletá paprika
strouhanka na obalení
olej na smažení

Postup
Mleté maso dáme do mísy. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, česnek oloupeme a prolisujeme, obojí přidáme k masu. Dále přidáme majoránku, petrželku, rozklepnutá vejce, osolíme a opepříme, podle libosti můžeme dochutit mletou paprikou. Směs důkladně promícháme rukama a nakonec z ní vytvarujeme ploché placičky. Karbanátky smažíme při střední teplotě z obou stran dozlatova.
Podáváme v vařemými bramborami, hořčicí a okurkami, nebo se zeleninovým salátem.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 10,548x
9.42 (počet: 12)
9.42
12
10
Komentáře receptu Karbanátky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

